Adviseur-Het-Nederlandse-Pensioenfonds
Adviseur-Het-Nederlandse-Pensioenfonds

Waarom kiezen voor Het Nederlandse Pensioenfonds ?

Het Nederlandse Pensioenfonds onderscheidt zich van andere aanbieders in de markt. Graag overtuigen we je waarom dat zo is. Wij zijn het enige volledig onafhankelijke algemeen pensioenfonds (APF) van Nederland. We stellen deelnemers en hun toekomst centraal in alles wat wij doen.

Naast onze onafhankelijkheid onderscheiden we ons door onze betrokkenheid, slagvaardigheid en persoonlijke benadering.

Persoonlijk, wendbaar en solide

We zijn opgericht vanuit de wens werkgevers en werknemers blijvend te kunnen ondersteunen bij de uitvoering van pensioen. Dat doen wij met persoonlijke aandacht vanaf het eerste contact tot en met de laatste uitkering. Onze regisseurs staan dicht bij onze werkgevers en deelnemers, van welkomstregisseur tot pensioenregisseur. We kennen de dilemma’s van onze deelnemers en werkgevers en spreken hun taal.

We stellen hoge eisen aan ons handelen, de governance van het fonds en de partners met wie we samenwerken. Door de onafhankelijke rolverdeling tussen de fiduciair manager en de onderliggende vermogensbeheerders is onze structuur onderscheidend en verantwoord. Met Van Lanschot Kempen Investment Management, Cardano, Visma Idella en DION Pensioen Services als krachtige partners voor fiduciair management en pensioenuitvoering beschikken we over alle benodigde expertise en ondersteuning om tot de beste pensioenoplossing voor onze deelnemers te komen. Dat maakt ons tot een solide algemeen pensioenfonds.

We zijn een wendbare organisatie in zowel denken als doen. We weten ons snel aan te passen aan veranderingen. Onze wendbaarheid uit zich op vele vlakken, zoals bij de selectie van uitbestedingspartijen, ICT, de aanname van medewerkers en onze groei.

Waar geloven wij in?

  • Wij geloven in de kracht van het onafhankelijk collectief.
  • Wij geloven in de meerwaarde van onafhankelijkheid. Daarmee is er geen commerciële prikkel of externe druk om veranderingen door te voeren die niet in het voordeel van de deelnemer zijn.
  • Wij geloven dat het delen van risico’s, kosten, kennis en kunde voordelen heeft die de deelnemers ten goede komen.

Wat beloven we?

We beloven een toekomstbestendige fondsbesturing. We beloven dat we werkzaamheden uit handen nemen en de vereiste juridische en financiële governance borgen, terwijl eigen identiteit en invloed behouden blijven. We beloven ook dat pensioengelden verantwoord en duurzaam worden belegd, zonder dat we belang van rendement voor de deelnemers uit het oog verliezen.

Waar gaan we heen?

Vol energie nemen we onze klanten mee de nieuwe pensioenwereld in! Vol kansen voor werkgevers en pensioenfondsen om hun eigen identiteit en invloed te behouden en om in nieuwe pensioencontracten solide rendementen voor hun deelnemers te borgen.

Hoe vraag ik als pensioenadviseur een offerte aan?

Werkgevers met 50 of meer medewerkers zijn welkom in een van onze collectiveitkringen; Collectiviteitkring 1 voor een DB-oplossing of Collectiviteitkring Flexibele regeling voor een DC-oplossing.

Geïnteresseerd in wat Het Nederlandse Pensioenfonds voor jouw relatie kan betekenen? Wij hebben gedetailleerde informatie beschikbaar over kosten, vermogensbeheer en hoe wij werken. Neem gerust vrijblijvend contact op met Ronald van Dijk of Ernö Kalmár, de Welkomstregisseurs van Het Nederlandse Pensioenfonds. Ze helpen je graag met het vinden van een passende oplossing voor jouw relatie.

Ernö Kalmár is welkomstregisseur van Het Nederlandse Pensioenfonds.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ernö.

Ervaar als adviseur de voordelen van ons onafhankelijk collectief
Bel direct
06 51 69 84 42
Korte vraag?
Gebruik Whatsapp
Uitgebreide vraag?
Stuur een e-mail

Actueel
Wet toekomst pensioenen een feit 2 juni 2023

Wet toekomst pensioenen een feit!

De Wet toekomst pensioenen is op 30 mei aangenomen door de Eerste Kamer. Daarmee komt een eind aan een jarenlange discussie over de invoering van een nieuw pensioenstelsel….

Lees verder
Stichting Pensioenfonds Xerox kiest voor Het Nederlandse Pensioenfonds 19 december 2022

Stichting Pensioenfonds Xerox kiest voor Het Nederlandse Pensioenfonds

Stichting Pensioenfonds Xerox heeft de intentie om de pensioenverplichtingen en het vermogen per 31 december 2023 onder te brengen bij Het Nederlandse Pensioenfonds (HNPF). Het gaat om de…

Lees verder